Διαμονη

Sea View Hotel - Αλυκές Ζάκυνθος

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos Greece

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 23 δωμάτια: 6 στούντιο και 16 διαμερίσματα.

Κάθε στούντιο μπορεί να φιλοξενήσει 3-4 άτομα. Περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, καναπέ που γίνεται κρεβάτι, κουζινάκι με βραστήρα, ψυγείο και τον απαραίτητο εξοπλισμό για παρασκευή ελαφρών γευμάτων, μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα, πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση, σίτες για τα κουνούπια και ευρύχωρο, επιπλωμένο μπαλκόνι με εντυπωσιακή θέα της θάλασσας και του κήπου.
Ο κλιματισμός και το χρηματοκιβώτιο διατίθενται με επιπλέον χρέωση.

Φωτογραφίες Studio - Sea View Hotel

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos GreeceΚάθε διαμέρισμα είναι κατάλληλο για έως και 4 άτομα. Διαθέτει υπνοδωμάτιο με δυο μονά κρεβάτια, καναπέ που γίνεται κρεβάτι κατάλληλο για 2 άτομα, κουζίνα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για παρασκευή ελαφρών γευμάτων, ψυγείο και βραστήρα, μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα, πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση, σίτες για τα κουνούπια και ευρύχωρο, επιπλωμένο μπαλκόνι με μαγευτική θέα της θάλασσας των Αλυκών και του κήπου του συγκροτήματος.
Ο κλιματισμός και το χρηματοκιβώτιο διατίθενται με επιπλέον χρέωση.

Φωτογραφίες διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο - Sea View Hotel

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos GreeceΥπάρχει ακόμη ένα μεγάλο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και μπορεί να φιλοξενήσει 5-6 άτομα. Περιλαμβάνει δυο υπνοδωμάτια, χώρο καθιστικού, πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι με ψυγείο, βραστήρα και φούρνο μικροκυμάτων, μπάνιο, πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση, σίτες για τα κουνούπια και ευρύχωρο, επιπλωμένο μπαλκόνι που βλέπει την παραλία και τον προσεγμένο κήπο.
Ο κλιματισμός και το χρηματοκιβώτιο διατίθενται με επιπλέον χρέωση.

Φωτογραφίες διαμερίσματος με δύο υπνοδωμάτιο - Sea View Hotel

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos Greece

Ηλεκτρονικες Κρατησεις! ελεγχος διαθεσιμοτητας & τιμες